ارده کرم کنجد یک راه خوشمزه برای افزودن آنتی اکسیدان های قوی و چربی های سالم به رژیم غذایی شما و همچنین چندین ویتامین و مواد معدنی است.
دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و مزایای سلامتی آن ممکن است شامل کاهش عوامل خطر بیماری قلبی و محافظت از سلامت مغز باشد.
همچنین درست کردن آن در خانه با استفاده از دو ماده بسیار آسان است به طور کلی، ارده کرم کنجد افزودنی ساده، سالم و خوش طعم به رژیم غذایی شما است.
ارده کرم کنجد یک ماده رایج در غذاهای محبوب در سراسر جهان از جمله هوموس، حلوا و بابا قانوش است به دلیل بافت صاف و طعم غنی آن، می توان از آن به عنوان دیپ، اسپری، سس سالاد یا چاشنی استفاده کرد.
همچنین دارای فهرست طولانی از مواد مغذی و چندین فواید سلامتی است که آن را برای هر انباری آشپزخانه ضروری می کند.
این مقاله به بررسی تغذیه، فواید، کاربردها و مضرات ارده کرم کنجد می پردازد ارده کرم کنجد خمیری است که از دانههای کنجد برشته و آسیاب شده تهیه میشود.
ارده کرم کنجد که یکی از اصلیترین غذاهای مدیترانهای در نظر گرفته میشود، اغلب در غذاهای سنتی آسیایی، خاورمیانه و آفریقایی نیز استفاده میشود.
این یک ماده فوقالعاده همه کاره است و میتوان آن را به عنوان دیپ، اسپری یا چاشنی سرو کرد معمولاً بافتی صاف شبیه کره آجیل دارد اما طعمی قوی تر و خوش طعم تر دارد که اغلب تلخ توصیف می شود.
علاوه بر تامین مواد مغذی فراوان، ارده کرم کنجد با فواید متعددی از جمله بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و اثرات بالقوه مبارزه با سرطان همراه است.
ارده کرم کنجد کالری نسبتا کمی دارد اما فیبر، پروتئین و مجموعه ای از ویتامین ها و مواد معدنی مهم دارد ارده کرم کنجد منبع خوبی از مس است، یک ماده معدنی کمیاب که برای جذب آهن، تشکیل لخته خون و فشار خون ضروری است.
همچنین سرشار از سلنیوم است، یک ماده معدنی که به کاهش التهاب کمک می کند و سلامت سیستم ایمنی را تقویت می کند، و همچنین فسفر که در حفظ سلامت استخوان ها نقش دارد.